ရန္ကုန္ ၊ ၂၄-၁၀-၂၀၁၂
အစားအေသာက္မ်ား ႏွင့္ ပတ္သက္ေသာ ထုတ္ကုန္မ်ားတြင္
အဏုဇီ၀ပုိး ပါ၀င္မႈ စမ္းသပ္ စစ္ေဆးျခင္း ႏွင့္ အာဟာရဓာတ္ ဆုိင္ရာ ဓာတ္ခဲြစမ္းသက္မႈ
ဆုိင္ရာ အေျခခံသင္တန္းကုိ ေအာက္တုိဘာ ၂၅ ရက္မွ ၂၈ ရက္အထိ ႏွင့္ ေအာက္တုိဘာ ၂၇ ရက္မွ
၂၈ ရက္အထိ ႏွစ္ႀကိမ္ခဲြကာ ဖြင့္လွစ္ ပုိ႔ခ်စ္မည္ ျဖစ္ေၾကာင္း သိရသည္။
အဆုိပါ သင္တန္းကုိ ရန္ကုန္ၿမိဳ႕ ၊ မင္းရဲေက်ာ္စြာလမ္း
ရွိ ျမန္မာႏိုင္ငံ ကုန္သည္မ်ား ႏွင့္ စက္မႈလက္မႈ လုပ္ငန္းရွင္မ်ား အသင္းခ်ဳပ္၌ ဖြင့္လွစ္သြားမည္
ျဖစ္သည္။ အစားအေသာက္တြင္ အဏုဇီ၀ပုိး ပါ၀င္မႈ စမ္းသပ္ စစ္ေဆးျခင္းကုိ ေအာက္တုိဘာ ၂၅
ရက္မွ ၂၈ ရက္အထိ လည္းေကာင္း ၊ အာဟာရ ဆုိင္ရာ ဓာတ္ခဲြ စမ္းသပ္စစ္ေဆးမႈ အေျခခံ သင္တန္းကုိ
ေအာက္တုိဘာ ၂၇ ရက္ႏွင့္ ၂၈ ရက္တုိ႔တြင္ လည္းေကာင္း ပုိ႔ခ်မည္ ျဖစ္ေၾကာင္း သိရသည္။
သင္တန္းသုိ႔ စိတ္ပါ၀င္စားသူ မည္သူမဆုိ
တက္ေရာက္ႏုိင္ၿပီး တက္ေရာက္လုိသူမ်ား အေနျဖင့္ MAFPEA (ျမန္မာႏုိင္ငံ စုိက္ပ်ိဳးေရး
အေျခခံ စားေသာက္ကုန္ ထုတ္လုပ္ တင္ပုိ႔ ေရာင္းခ်သူမ်ား အသင္း) ၊ UMFCCI ႐ံုး ၆ လႊာတြင္
စာရင္းေပးသြင္း ႏုိင္ေၾကာင္း သိရသည္။
No comments:
Post a Comment