www.themyawadydaily.blogspot.com . . . www.facebook.com/themyawadydaily . . . https://twitter.com/Themyawadydaily

Sunday, January 25, 2015

ျမန္မာႏုိင္ငံရွိ အရက္ ၊ ဘီယာခ်က္ စက္႐ံုမ်ား၏ ထုတ္လုပ္မႈ ပမာဏကုိ သိရွိႏုိင္ရန္ Unit Bar မ်ား တပ္ဆင္မည္



ရန္ကုန္ ၊ ၂၅-၁-၂၀၁၅

ျမန္မာႏိုင္ငံရွိ အရက္၊ ဘီယာခ်က္ စက္႐ံုမ်ားတြင္ ထုတ္လုပ္မႈ ပမာဏကို သိရွိေစရန္ ျပည္တြင္း အခြန္မ်ား ဦးစီးဌာနမွ စီစဥ္မည္ ျဖစ္ေၾကာင္း သိရသည္။ 

ထုိ႔ေၾကာင့္ အရက္၊ ဘီယာ ထုတ္လုပ္မႈ ပမာဏ ကို တိုင္းတာႏုိင္မည့္ စက္ ( Unit Bar ) မ်ားကို အရက္ ၊ဘီယာစက္႐ံု မ်ားတြင္ တပ္ဆင္ႏုိင္ရန္ စီစဥ္သြားမည္ ျဖစ္ေၾကာင္း ျပည္တြင္း အခြန္မ်ား ဦးစီးဌာနမွ သိရသည္။

အရက္၊ ဘီယာ ထုတ္လုပ္မႈ ပမာဏ အတိအက် သိရွိႏိုင္ရန္ အတြက္ အရက္၊ ဘီယာ ထုတ္လုပ္မႈ ပမာဏကို တုိင္းတာ ႏုိင္မည့္စက္ ( Unit Bar ) မ်ားကို အရက္၊ ဘီယာ စက္႐ံုမ်ားတြင္ တပ္ဆင္သြားမည္ ျဖစ္ၿပီး တပ္ဆင္မည့္ ကာလကို မသတ္မွတ္ ရေသးေသာ္လည္း ယခုႏွစ္အတြင္း ေဆာင္ရြက္ ႏုိင္ေရးလုပ္ေဆာင္ သြားမည္ ျဖစ္ေၾကာင္း သိရသည္။ 

အဆုိပါ အစီအစဥ္ အေကာင္ အထည္ေဖာ္ ႏုိင္ရန္အတြက္ လုပ္ငန္းရွင္ မ်ားႏွင့္လည္း ေခၚယူ ညႇိႏႈိင္းလ်က္ ရွိေၾကာင္း ျပည္တြင္း အခြန္မ်ား ဦးစီးဌာနမွ တာဝန္ရွိသူ တစ္ဦးက ေျပာျပသည္။ ရန္ကုန္တိုင္း ေဒသႀကီး အတြင္းရွိ စက္မႈဇုန္မ်ား အတြင္း တုိက္ဂါး၊ မႏၲေလးဘီယာ၊ ဒဂုန္ ႏွင့္ ျမန္မာဘီယာ စက္႐ံု စသည့္ ဘီယာ ခ်က္လုပ္သည့္ စက္႐ံုေလး႐ံု ရွိေၾကာင္းသိရသည္။

အိအိေအာင္

#Yadnarpondaily
#ရတနာပံုေန႔စဥ္

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

တင္ၿပီးသမွ် သတင္းမ်ား

 

Follow on Twitter

Networkblog

FB Like page

Powered By Blogger