မႏၲေလး ၊ ၂၇-၁၀-၂၀၁၃
အေသးစား စက္မႈလက္မႈ လုပ္ငန္း ဦးစီးဌာန
၊ အထက္ ျမန္မာျပည္ ႐ုံးခဲြ (မႏၲေလး) အေနျဖင့္ အေသးစား စက္မႈလက္မႈ လုပ္ငန္းရွင္မ်ား
အသစ္ ေပၚထြန္း လာေစေရး၊ အေသးစား စက္မႈလက္မႈ လုပ္ငန္းမ်ား ဖံြ႕ၿဖိဳး တိုးတက္ ေစေရးႏွင့္
ေဘးအႏၲရာယ္ ကင္းရွင္းၿပီး က်န္းမာေရး ႏွင့္ ညီၫြတ္ေသာ စားေသာက္ကုန္ ႏွင့္ လူသုံးကုန္မ်ား
ထုတ္လုပ္ တတ္ေစရန္ ရည္ရြယ္၍ နည္းပညာမ်ား လဲႊေျပာင္း ေပးသည့္ သင္တန္းမ်ား ဖြင့္လွစ္
ပို႕ခ်လ်က္ ရွိရာ စီးပြားျဖစ္ စားေသာက္ကုန္ ထုတ္လုပ္နည္း ပညာသင္တန္း ကို လာမည့္ ႏိုဝင္ဘာ
၅ ရက္မွ ႏိုဝင္ဘာ ၁၁ ရက္အထိ ဖြင့္လွစ္ ပို႕ခ်မည္ ျဖစ္ေၾကာင္း သိရသည္။
အဆိုပါ သင္တန္းတြင္ ပဲငံျပာရည္ အၾကည္/
အပ်စ္ ထုတ္လုပ္နည္း ၊ ပဲႏို႕ ထုတ္လုပ္နည္း ၊ ပဲျပား (ဂ်ပန္ Tofu) ထုတ္လုပ္နည္း ၊ ပဲငါးပိရည္
အခ်ဳိ အငန္ ထုတ္လုပ္နည္း ၊ ခ႐ုဆီ ထုတ္လုပ္နည္း ၊ ေဆးဘဲဥ ထုတ္လုပ္နည္း ၊ သက္သက္လြတ္
ငါးပိရည္ ထုတ္လုပ္နည္း ၊ ငါးပိရည္ခ်ဳိ အမႈန္႕ ထုတ္လုပ္နည္း ၊ င႐ုပ္ဆီ ထုတ္လုပ္နည္း
၊ ကင္ခ်ီ ထုတ္လုပ္နည္း စသည္မ်ားကို သင္ၾကား ျပသေပး မည့္အျပင္ ဓါတုေဆးဝါး အေၾကာင္း ႏွင့္
အတုိင္းအတာမ်ား ၊ ေစ်းကြက္ စီမံခန္႕ခဲြမႈ ဘာသာရပ္မ်ား လည္း ပါဝင္မည္ ျဖစ္ရာ သင္တန္း
တက္ေရာက္ လုိပါက အထက္ ျမန္မာျပည္ ႐ုံးခဲြ ၈၂ x ၂၅ လမ္းေထာင့္၊ ေအာင္ေျမသာစံ ၿမိဳ႕နယ္
၊ ဖုန္း ဝ၂- ၃၉၆ဝ၉ ၊ ဝ၉- ၂ဝဝဝ ၇၃ဝ ၊ ၀၉- ၄ဝ၂၅ ၈၄၇၁၈ တို႕သို႕ ဆက္သြယ္ ႏိုင္ေၾကာင္း
သိရွိရသည္။
No comments:
Post a Comment